Последна бройка
Микрофон за камера SHURE VP83F

Микрофон за камера SHURE VP83F

742.00 лв.
Марка:
Код на продукта: VP83F
Наличност: В наличност
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв
 
Връщане на продукт в рамките на 14 дневен срок
Купи на изплащане
на 12 вноски по 73.04 лв.

Микрофон за камера SHURE VP83F

Продуктът включва предно стъкло, интегриран запис на цифрова светкавица, превъзходен RF имунитет, лесен за четене LCD дисплей с подсветка, 5-позиционен джойстик и вградена система за монтаж на удари Rycote Lyre за изолация от вибрации и механичен шум.

Микрофон, който звучи толкова точно и пътува толкова добре, може да дойде само от аудио професионалисти с голямо турне. Този компактен микрофон с барел има суперкардиоиден/лобален полярен модел за улавяне само на желания от вас източник на звук, с широк честотен диапазон за естествено аудио възпроизвеждане. Разширените потребителски контроли за мониторинг на слушалките, нискочестотен филтър, регулиране на усилването на микрофона, управление на песни и поддръжка за възпроизвеждане са достъпни интуитивно за непрекъснат контрол. Колкото до тишината? Ние сме по -малко „бум“, отколкото някога сте вярвали. Чуйте сами.

Звук за съвършенство

Нашето аудио родословие е старателно проверено от легенди. Тъй като YouTubers се хваща, време е да подобрите аудио играта си.

SD картата е чар

Все още ще записвате директно на камерата си, но с асо в ръкав: резервно копие на микро SD карта, което никога не преминава през предусилвателите във вашата камера.

Загубете шума

Вграденото амортизиращо окачване Rycote® Lyre® изолира вибрациите и механичния шум. Звездният RF имунитет елиминира нежеланите аудио артефакти от мобилни телефони и радиочестотни устройства.

Формуляр за функция

Компонентите на VP83F са същите като тези, използвани от професионалистите, с много мощност за сесии за снимане на маратон. И всички контроли са позиционирани интуитивно, което ще оцените до около час два.

Prosound.bg