Ресторант бар клуб дискотека

Екипът ни е инсталирал всякакви озвучителни системи, по мощност, обем и брой - от PA системи за групи изпълняващи на живо досистеми за дискотека на открито с различни зони и ние правим така, че клиентите на нашите клиенти да се чувстват като в средата на стадион. Без значение какъв е мащабът, ние можем да осигурим спретната и подредена инсталация, за да отговори на конкретните изисквания на всеки инвеститор.
Prosound.bg може да ви предостави пълна аудио и видео система, която да ви помогне да осигурите незабравимо изживяване за вашите клиенти. Искате ли да предоставите видео изживяване с проектори и екрани или големи телевизори за мач и състезания? Или бихте искали тиха музика да звучи във фонов режим, докато клиентите се наслаждават на приятна храна и спокоен разговор? Ние можем да осигурим видео и звуково оборудване, монтаж и консултации, които ресторантите и спортните барове изискват, за да постигнем точно подходящата атмосфера.
Свързване на налично видео и звуково оборудване
Обадете ни се за да свържем ваши телевизори и проекторни системи, за да са готови за излъчване. Можем да свържем всички екрани към видео контролер, за да разпределим HDMI към вашите екрани. Ако имате нужда и от звук за играта, можем да инсталираме усилвателите и високоговорителите в лентата, за да направим изживяването за вашите клиенти страхотно.