Офиси и общи работни помещения


Много фирми вече разчитат на аудио и визуални технологии, за да са в крак с глобализацията и промените в света на бизнеса . Prоsound.bg може да помогне при проектирането, интегрирането и използването на аудиовизуални системи и техните компоненти с мислене на решения, което отчита вашите нужди, ограничения и бюджет.
Офис аудио визуален Интерком, Prоsound.bg може да осигури аудио системи, които подпомагат комуникацията на вашето търговско пространство, независимо дали става дума за офис или търговски обект. Можем да се уверим, че клиентите могат да се наслаждават на музика по време на пазаруване или че служителите могат да са наясно с важни съобщения и промени в производството. Нашите експерти ще изслушат и оценят вашите нужди и ще проектират система, която напълно отговаря на аудио и/или видео нуждите на вашето съоръжение.

Технология за визуална и проекционна презентация

Prosound.bg може да помогне за максимизиране на визуалните или проекционни нужди на вашия бизнес, независимо дали е в конферентни зали, заседателни зали, фоайета или аудитории. Нашите цифрови решения предоставят на вашата организация максимална гъвкавост и мащаби, за да отговорят на нуждите на всякакъв размер проект. Нашите решения включват най-новите източници с висока разделителна способност и 4K и могат да позволяват поточно предаване на съобщения или новини, цифрови надписи или предлагане на друга информация. Prоsound.bg може надеждно и лесно да осигури възможно най-добрия формат, за да създаде иновативно изживяване за вашите клиенти или служители.

Системи за телеконференции и видеоконференции

Ако вашата компания обмисля система за телеконференции или видеоконференции за конферентни зали, заседателни зали или общи помещения, Prosound.bg има опит и персонал, за да проектираме вашата система за телеконференции, така че вашите служители и ръководни екипи да могат ясно да комуникират помежду си или с клиенти. Тъй като технологията в това пространство се променя бързо, може да разчитате на експертите в Prosound.bg преди да направите покупка