Система SMART HOME

Система SMART HOME означава АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ЦЕЛИЯ ДОМ, толкова колкото желаете, за да се повиши нивото на удобство в ежедневието ви !
С интелигентни сензорни панели, позволяващи разпознаване на лица и гласов контрол, с елегантни дистанционни управления вече е по-лесно от всякога да управлявате вашия интелигентен дом.
*Свържете вашия хол и всички останали стаи в дома си в един наистина интелигентен дом. Насладете се на повече възможности за развлечение, опростете рутинните задачи и използвайте по-добре ресурсите си, за да подобрите домашното си изживяване със сложна, но лесна за използване система за домашна автоматизация.
* Управление на охранителна видео, сензорна и звукова система вътре и навън.
* Управление на видео домофони системи от всяка точка на дома
* Вашата музика, филми, спорт и телевизия са винаги на разположение чрез дистанционно, таблет или интелигентен домашен сензорен панел във всяка стая.
* Невероятно удобство е, когато контролът върху цялата къща е буквално на една ръка разстояние и когато сме у дома, и когато ни няма.
 С четири деца е невероятно удобство да можем да изключваме осветлението, телевизорите и музиката, да контролираме отоплението и охранителната система от телефоните си, вместо да тичаме из къщата всеки път, когато излизаме или лягаме да спим " – Доволен Клиент