Доставка и плащане

I.РЕГИСТРАЦИЯ

За да пазарувате в prosound.bg, трябва или да се регистрирате с имейл и парола, или директно да изберете желания продукт. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите имейл и парола, лични данни и адреси за доставка. 

II. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОЛИЧКА

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "пазарска количка". Съдържанието на количкат се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на количката, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете по всяко време.
Посочената цена и за един брой / освен ако изрично не е посочен друг брой/ , с включен ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от вас адрес.
За да направите поръчка следвайте инструкциите: 

1. От бутона ПРОМЕНИ може да зададете желания брой артикул. От Изтрий, може да премахнете вече избран продукт от кошницата. Бутонът ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО ви връща назад към списъка с продукти, за да изберете още нещо, а бутона ОБНОВИ обновява информацията. В полето Коментар въведете желаните от Вас уточнения относно Вашата поръчка. 

2. Втората стъпка е да уточните начина на плащане. 

- с пощенски паричен превод / плащане на куриера при доставка /

Документа, който трябва да получите от куриера:

При получаване на стоката в офис - Документ 1

При получаване на стоката от куриер - Документ 2

-  с банкова карта – онлайн

- на изплащане ,чрез някоя от финансовите къщи с които работим

 
III. ДОСТАВКА 

Доставката се извършва до посочен от потребителя адрес или до избран от клиента офис на куриерска фирма СПИДИ . 
При поръчка на стойност над 50.00 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА*
* (Безплатната  доставката се извършва с куриерска фирма Спиди. За поръчки под 50.00 лв,  доставка е + 7.00 лв към стойността на поръчката)

Увaжaeми ĸлиeнти, aĸo cтe избpaли oпциятa зa дocтaвĸa „oфиc нa CΠИДИ“, CΠИДИ би cлeдвaлo дa Bи yвeдoмят c CMC, ĸoгaтo Baшaтa пpaтĸa cтигнe дo тexния oфиc. Πpaĸтиĸaтa oбaчe пoĸaзвa, чe тoвa нeвинaги ce cлyчвa. Зaтoвa Bи пpeпopъчвaмe 3-4 дни, cлeд ĸaтo пoлyчитe aвтoмaтичния мeйл c нoмepa нa тoвapитeлницaтa, дa пpoвepитe в избpaния oт Bac oфиc нa CΠИДИ, бeз дa чaĸaтe CMC oт тяx.

Уважаеми клиенти, от 01.11.2018 г СПИДИ промени условията за разнос и изпращане на пратки в съботен ден , като драстично увеличи таксите за това ! Поради което MUZIKALEN.BG може да организира доставка в събота само при изрично ваше желание и задължителна такса независимо от сумата на поръчката от 8 / осем / лева.

 

MUZIKALEN.BG тe cъвeтвa в мoмeнтa нa пoлyчaвaнe дa пpoвepиш внимaтeлнo пpaтĸaтa зa eвeнтyaлни пoвpeди пpи тpaнcпopтиpaнeтo или зa нapyшeнa oпaĸoвĸa. Aĸo ycтaнoвиш нecъoтвeтcтвиe, пoпълни нa мяcтo Πpoтoĸoл зa peĸлaмaция, ĸaĸъвтo ĸypиepът e длъжeн дa ти пpeдocтaви. Kypиepът щe имa гpижaтa дa ни yвeдoми, a ниe щe ce cвъpжeм c тeб, зa дa peшим зaeднo ĸaĸвo дa пpaвим. Πpoблeмитe oт пoдoбнo ecтecтвo ca гoлямa pядĸocт, нo e в нaш oбщ интepec дa бъдeм внимaтeлни.

IV. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА 

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА. 
След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към оператор на „Форте Мюзик” ООД и се обработва. 
Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и номер на поръчката Ви. След което ние Ви се обаждаме за потвърждение. 
Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони 0700 200 69 , 0889 633 133 , 073/887366, 

Работното време на нашите оператори е от 10 до 19 часа, от понеделник до петък и от 10 до 17 часа в събота, в неделя не работим  J))

Поръчките, получени до 16:00h, се обработват същия ден, направените след 16:00h – на следващия работен ден. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон. 

Срокът за доставка от потвърждение на поръчката е максимум 3 работни дни. 

Поръчки, получени в НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден. Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени. 

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена в сайта е непотвърдена. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, поръчката става отхвърлена и съответно не се изпраща. 

V. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА 

Срокът на доставка е до  3 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката). 
ЗАБЕЛЕЖКА
Условията за поръчка, доставка и плащане в muzikalen.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. 
Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и muzikalen.bg. 
Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно. 

VI УСЛОВИЯ ЗА ОТКАЗ ОТ ПАЗАРУВАНЕ И ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ


1. Условия за отказ на извършена поръчка

Възможности за отказ: Срок, в който Клиентът може да се откаже на заявена стока: 24 часа Начин за отказ: Поръчка може да бъде отказана чрез имейл до посочените във сайта е-мейли: sales@fortebg.com или sales@muzikalen.bg. Отказ по телефона не се приема. Клиентът е длъжен да предостави, двете си имена, сумата на поръчката както и номера на направената поръчка. 

2. Условия за връщане на заплатени продукти

Условия за връщане на стоката:

Законът за защита на потребителя ви дава право да върнете закупен продукт онлайн в 14 дневен срок от датата на доставка. За да упражните това свое право, е необходимо да изтеглите и попълните нашият Формуляр за упражняване правото на отказ от договора
Попълнете този формуляр и ни го изпратете по факс или e-mail, след това го приложете отпечатан на хартия към пратката с върнатите продукти. Това ще улесни оперативно обработката и връщането на платената от вас сума или неговата замяна.
Продуктите които връщате трябва да бъдат добре опаковани в оригиналната си търговска опаковка, без следи от употреба и окомплектовани с всички прилежащи към тях документи и аксесоари. Към пратката приложете и оригиналната фактура която сте получили за покупката. Върнатите продукти винаги изпращайте със застраховка за тяхната пълна стойност по фактура!

Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента. 

3. Възстановяване на сума

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става с по банков път в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на върнатия продукт. 

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 5 дни. 

Куриерските разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента. 

Фирма Форте Мюзик работи само с куриерска фирма Спиди за връщане на стока. Няма да бъдат приемани пратки, изпратени с други куриерски фирми когато стоката се връща. 

4. Условия на замяна на поръчана от Клиента стока:

При невъзможност за търговеца да предостави на Клиента поръчана от него стока или услуга, същия може да предложи алтернативна такава; 

При несъгласие, търговецът следва да възстанови стойността на непредоставената стока на Клиента. Срокът за връщане на сумата е 5 работни дни.